1:محمد صمیمی ترین و بهترین رفیق زندگی ام بود از صمیمیت بیش از حدمان نمیتوانم بگویم از نگرانی های همیشگی اش ولی یک روز از تلگرام و اینستاگرام بلاکش کردم چون بیش از حد تماس تلفنی برقرارمیکرد و ازارم میداد پیام هایش را نخوانده از درون واتساپ پاک کردم و انجاهم بلاکش کردم شیش ماه بعد که دیلیت اکانت زدم و جوین دادم داخل تلگرام ، برایم پیام فرستاد که باز بلاکش کردم. حالا دیشب بعد از یک سال و خورده ای برایم پیام فرستاد و وقتی ویسش را بازکردم متوجه شدم چه بی اندازه دلم برای صدای مهربانش تنگ شده بود چه بی اندازه دلم برای مهربانی بی چون چرایش تنگ شده بود،به قول خودش رفیقیم هنوز دیگه رفیقای قدیمی چون ادمی زاد چیز عجیبیست.و از او ممنونم که هیچوقت به روی نیاورد چرا یکهو از زندگی ام حذفش کردم.پسرک دوست داشتنی ام.(هنوز عکسای سه سال پیشمو داشت وقتی واسم فرستاد خودم از ذوق مردم واسه خودم چه عکسای لعنتی بودن)

-از اجبار تنفردارم قبلا انگشت شصت پایم درد میگرفت قرص میخوردم ناخن دستم دردمیگرفت قرص میخوردم حالا؟قرص هایم را درون سطل اشغال میریزم و حالم بهم میخورد از پروسه نفرت انگیز قرص خوردن. شاید اگر روزی حجاب اختیاری شود بازهم با پوششی بر روی سرم درون جامعه حاضر شوم چون ادم مرتبی نیستم که موهایم شانه کرده باشد ولی حال ادین حجاب متنفرم شایداگر درس خواندن اختیاری بود من بهترین خودم بودم ولی حال ازین اجبار فرارمیکنم و ازکتابهایم متنفرم ادمیزاد چیزعجیبیست من از تمام اجبارهایی که تنم را به بند میکشند متنفرم.

3:همیشه از پدرم نالیده ام و از بدیهایش گفته ام بگذارید بگویم چقدر این روزهاگریه ام میگیرد ازخوبی هایش ازینکه بیشتر از مادر و برادرم کمکم میکند تا خوشحال باشم تا خوب شوم تا همان دختر سرتق و حاضر جواب قبلش شوم که هرشبانه روز باهم دعوا میکردند بگذاریدبگویم چقدر این روزها برایم وجودش بهتر ازهمه ادمهای زندگیم است بگذاریدبگویم که او یک فرشته است که من تا اینجای زندگی ام قدرش را نمیدانستم به برادرم حق میدهم اینگونه او را بپرستد.

4:انقدر لاغرشده ام که عکس بیفور و افتر برای دوستانم میفرستم و باجمله وای لاشی چقد لاغرشدی ذوق میکنم. این تنها دلخوشی این روزهایم است.

5:عاشق شده ام عاشق دو نفر ازهمین کراش های ابکی ولی انقدر خوب چیزهایی هستند که اصلا قلبم ازین همه زیبایی آه.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Cynthia آهنگ مازندراني تک دست Greg clash of clans وبلاگ معرفي آثار شاعران امروز كشور قربانی در آیین زرتشتی آپارتمان من نگه داشتن آدرس خرید اینترنتی تلاشگر