میگوید به درک .ته قلبم درد احساس میکنم ، درد برای شما چگونه است؟ درد برای من از قسمت راست قفسه سینه ام شروع میشود و تا نوک انگشت پایم ادامه میابد .به چشمها و حرفای ادمها نگاه میکنم به طرز فکرشان بایدبگویم این روزها از تمام کسانی مانند من فکر نمیکنند بیزارم از زن دایی مهربانم بدم امده است از ادمهای ماله به دست بدم امده است .درد کشیده ام اشک ریخته ام به درک هایشان بوی نفت میدهد بوی نفتی که اگر درونم اتش بگیرد اول دامن خودشان را میگیرد .درد را چشیدم درد را حس کردم. 

نکته دومی که را باید بگویم این است من زیاد به حریم خصوصی اهمیت نمیدهم مثلا چند روز پیش اکانت اینستاگرام میخواستم زهرا اکانت اینستاگرامشو بهم داد که اکانت جدید نزنم تقریبا یهفته است داخل اکانت فعالیت دارم و رمزشوعوض نکردم چون محتوای چتا و روابطم رو زهرا میدونه و اهمیت نداره واسم و من معمولا همه چیو به دوستام میگم به بعضیاشون با سانسور به بعضیا بی سانسور خب؟ بعد ازارمیبینم دوستام نسبت بهم اینطوری نباشن زهرا هم عین منه و اصلا دو رویی نیست .ولی بعضی از دوستام دو رو دو رنگیو میبینم از پنهون کاریاشون از دروغ گفتناشون باعث میشه احساس کنم که دارن مارو خر فرض میکنن که خب بلاخره داخل این پروسه بزرگ شدنم یچیزایی یاد داشت کردم که به دردم میخوره.از ادمای پنهان کار متنفرم حس میکنم اونا حس میکنن خیلی احساس زرنگی میکنن.

باید بهتون بگم که این روزا احساس تنهایی قشنگی دارم ، نه اینکه ادم دورم نباشه ها نه چند دوست خفن جدید پیدا کردم اسم یکیشون حسنه که حس میکنم رفیق خیلی خوبی واسم میشه حالا بعدا راجب کنکورش مینویسم .اینکه میگم تنهایی دلم نمیخواد با کسی رابطه عاشقانه ای داشته باشم روحم هر رابطه ای رو پس میزنه و این پس زدن باعث شده خودمو و حالمو بیشتر خوب کنه و خودمو بیشتر دوست داشته باشم و بهش احترام بذارم اما چیزی که باعث ازارم میشه اینه که همون ادم قدیم باشم مثلا اف بی ای ( اسم مستعار یکی از دوستای جدیدمه ) باهاش دیشب بد رفتار کردم عین همون وقتایی تو رابطه بودم و همون رفتارای مزخرف داشتم که خب باید یادبگیرم با ادما طلبکارانه برخورد نکنم چقد خودم متنفرم از ادمای طلبکار ، البته اف بی ای هم ادم عنیه و من ازحق خودم دفاع کردم ولی میتونستم محترمانه تر برینم بهش این روزا دلم نمیخواد اون ادم خودخواه مغرور و عن گذشته باشم .

صحبت دیگه ای ندارم|: 

اها یچیز دیگه کاش بتونم به ارزوهام برسم چون اونطوری میتونم ادم تاثیرگذارتری باشم فک کنم.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

افشین نوروزیه بوف خرد بلاگ Shawn انجمن صنفی کارگری مراکز مخابرات روستای شهرستان سقز Lue حسابداري