برایتان مینویسم کسی مرا با ارزش نمیداند و احتمالا شما پیش خودتان میگوید تو برای خانواده ات با ارزشی برای ماکه دوستانت هستیم با ارزشی تو برای پسری که دوست داشت با ارزش بودی تو ممکن است برای خیلیها با ارزش باشی ولی باید برایتان بگویم با ارزش بودن با دوست داشتن فرق دارد خانواده ام مرا دوست دارند ولی با ارزش نمیدانند با ارزش بودن یعنی داداشم داخل خیابان هودی اش را در بیاورد و تن من کند با ارزش بودن یعنی میفهمد نمیتوانم گریه کنم بغلم کند و بگوید گریه نکن قربونت بشم. با ارزش بودن یعنی وقتی همه داخل بازی با یک چشمک به همدیگر میفهمانند به شوخی اذیتم کنند داداشم ناراحت میشود میگوید اعصاب فاطمه رو خورد نکنید با ارزش بودن داخل همین کلمه پیداست اینکه داخل جمعی که همه من را دوست دارند فقط بهم ریختن اعصابم برای یک نفر ارزش دارد اینکه خیلیها مرا دوست میدارند ولی فقط داداشم هست درون گوشم میگوید خوبی؟ و بعد درون چشمهایم زل میزند تا بتواند راست دروغش را بفهمد .با ارزش بودن یعنی اینکه درون خیابون روی موهایم را ببوسد و یاد اوری کند چقدر دلش برایم تنگ شده و چقدر دوستم دارد با ارزش بودن یعنی وقتی از خیابان رد میشویم خودش سمت ماشینها بایستد و دستم را محکم بگیرد با ارزش بودن یعنی وقتی نمیگویم سردم است به پدرم یاد اوری میکند برویم داخل مغازه تا من گرم شوم با ارزش بودن وقتی همه سر شام میخندند او نمکپاش را از دستت بگیرد و یاداوری کند کمتر نمک بریز با ارزش بودن یعنی وقتی داخل سربازی دوساعت به گردش بیرون از شهر میبرنشان او اول برای تو هدیه ای بخرد تا دلت شاد شود با ارزش بودن یعنی اینکه همیشه حواسش هست چگونه دوستت دارد چگونه بفهماند تنهانیستی چگونه بفهماند زندگی قشنگ است چگونه تو را با ارزش خطاب کند چگونه به تو شخصیت بدهد چگونه نگذارد کسی ازارت دهد مسخره ات کند نگذارد حتی خود پدر مادرت هم تو را ازار دهند با ارزش بودن یعنی تک تک رفتارهایی که تو با من انجام میدهی و من هیچوقت این ارزش را از طرف دوستانم دوست پسرهایم سایر اعضای خانواده ام ندیدم من اشک میریزم برای تویی که همه چیزی هستی در زندگی دارم

-این پست با گریه نوشته شدگریه حال خوب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طلق و پلکسی ارت گلس آنگاه که پرتو علم همه جا را فرا خواهد گرفت دلگیر چت|دلگیرچت TEHRAN-SHIRAZ تهیه طرح های توجیهی فنی- اقتصادی برنامه نویس آموزش دیجیتال مارکتینگ ava نوشته های دختر پاییز